Cautare

3685 de rezultate pentru "membri minori ai partidelor" (7.44 secunde)
Ieri, societatea detinuta de stat a dat girul unor noi membri:
care au legatura cu sectorul agricol pot sa devina membri ai Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala, unde beneficiaza de schimb de informatii pe ce tema doresc ei, consultanta si asistenta tehnica pentru investitii si pentru atragerea de fonduri europene.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masa si de alergare stradala din Romania, anunta noii membri onorifici care devin implicit si ambasadori ai evenimentelor BUCHAREST RUNNING CLUB PREMIER EVENTS.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Con tinuare) - ORA 17.40 Cristian Ciortan, iubitul uneia dintre victimele care nu a fost inca gasita de echipajele de cautare, a declarat pentru Adevarul ca doar cu 10 minute inainte de tragedie, primise un SMS de la Gabriela Camelia Harton, logodnica sa, care ii confirmase ca este insarcinata.
Bogdan Tiberiu Iacob) Ultima saptamana de framantari politice a adus cu sine zvonurile tot mai raspandite ca o mare parte a manifestantilor sunt, de fapt, angajati ai companiilor multinationale care activeaza in Romania si care au fost trimisi cu forta de catre sefi la mitinguri.
Comentatorii fenomenului politic romanesc si numerosi membri si simpatizanti ai PSD considera insa ca in PSD jocurile sint deja facute si aduc in acest sens citeva argumente care merita luate in seama.
Fara indoiala, cea mai mare parte din oameni au taiat-o din partid dupa alegeri, scriam noi acum vreo doua saptamini ca in schimb PNL si PD sint asaltate de noi membri, sute sau chiar mii de noi adeziuni fiind depuse la noii puternici ai zilei.
Dupa italieni (13 membri), britanici (12) si francezi (11), urmam noi, cu noua (viitori) europarlamentari (sapte din PNL + doi din PC). Dupa noi, bulgarii, la egalitate cu nemtii (sapte membri fiecare). Si asta, dintr-un total de 107 membri ALDE.
Si au dovedit ca sunt capabili sa duca la cote nebanuite politica perversa a partidelor de tip comunist, transformate dupa revolutiile din anii ‘90 in asa-zis democratice.
Presedintele Traian Basescu i-a invitat pe liderii partidelor parlamentare sa participe sambata, la Palatul Cotroceni, la o serie de consultari, a anuntat Administratia Prezidentiala.
Reprezentantii Guvernului in teritoriu sunt de la 1 ianuarie 2006 doar functionari publici, obligati prin lege sa nu fie membri ai vreunui partid.
"De aceea, trebuie sa ne gandim si sa propunem un sistem electoral care sa nu trimita in Parlament persoane pe baza reprezentarii majoritare", a precizat Mihai Voicu, spunand ca in ultimii ani, in Europa, au fost gasite solutii de sisteme mixte, in care votul uninominal sa fie o parte consistenta si importanta, dar, in acelasi timp, reprezentarea partidelor politice sa fie cat mai aproape de proportia de voturi pe care cetatenii le acorda partidelor respective.
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
Presedintele mai arata in cererea sa ca se creeaza o discriminare intre consilieri si primari, pentru ca legea stipuleaza ca primarii isi pierd functiile numai daca isi dau demisia, iar nu daca nu mai sunt membri ai partidului pe listele caruia au fost alesi.
La finalul intrevederii, atat premierul Tariceanu, cat si liderul PSD, Mircea Geoana, au declarat ca data de 13 mai a fost agreata de toti reprezentantii partidelor politice.
Spre deosebire de saptamana trecuta, cand in comuna au ajuns zeci de alesi judeteni, parlamentari si directori ai unor institutii deconcentrate din Craiova, la scrutinul de ieri si-au facut aparitia doar cativa dintre membrii marcanti ai partidelor politice care au ramas cu candidatii in cursa pentru primarie.
Pe acest principiu a mers majoritatea partidelor politice, care au cerut Biroului Electoral Central ca alegerile locale sa fie repetate in municipiul Galati, cel putin pentru Consiliul Local.
Doar ca lupta pentru putere este un aspect comun actiunii tuturor partidelor politice. ... Dovada sta faptul ca multi dintre cei care au fost in echipa lui Mircea Geoana sunt acum, prin votul delegatilor la Congres, membri ai echipei lui Victor Ponta.
Propunerile MAI ar putea fi pe placul partidelor din coalitie, dar nu au nici o legatura cu ce a cerut PDL.
Ponta a explicat ca, in principiu, actualii parlamentari ai USL vor primi sprijinul partidelor din care fac parte pentru obtinerea unui nou mandat, insa, si acestia vor trebui sa confirme ca au sprijinul cetatenilor.
google-analytics.com